Awei T26 Trådløse Blackpods

Udsolgt

Awei T26 Trådløse Blackpods

  • IPX4 certificering
  • Hurtig tilslutning med Bluetooth
  • Ergonomisk pasform

349,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Smart design og fantastisk lyd

Awei T26 er lavet i et lækkert, stilrent design, der gør at du kan have dem med overalt og de ikke fylder for meget i ørerne. Den lille opladekassen er kun 5 centimeter bred og 5 centimeter lang, så den passer perfekt til at have med i lommen. Både høretelefonerne og opladekassen sorte og overtrukket med en nanocoating. 

Denne nanocoating giver en IPX4 certificering, der betyder, at høretelefonerne er vand- og svedtætte. Det gør dem perfekte til både træning og til hverdag, hvor du ikke har tid til at bekymre dig om holdbarheden af din teknik. Med Awei T26 kan du være sikker på, at de kan klare mosten, selv under de værste forhold. 

Ergonomisk design – passer med garanti til dine øre

Høretelefonerne har et ergonomisk korrekt design, der giver et lækkert og tæt fit i øret. På den måde er du sikker på at høretelefonerne ikke falder ud, når du for eksempel løber eller bevæger dig rundt på kontoret.

Ligeledes, kan du uden problemer have høretelefonerne i ørerne i længere tid ad gangen uden at mærke nogen form for gene. Pasformen sikrer, at lyden går direkte i din øregang og du kan således nyde den dybe bas og skarpe diskant hele dagen.

Nem tilslutning og opladning

Det har aldrig været nemmere at tilslutte dine høretelefoner til din enhed. Awei T26 har nemlig Bluetooth 5.0, der giver en endnu klarere lyd og forbindelse til din enhed. Uanset om din enhed er i din lomme eller befinder sig 10 meter væk fra dig, vil lyden være krystalklar.

Når du har tilsluttet dine høretelefoner til din enhed, kan du have musik i ørerne i op til 3 timer før de skal oplades igen. Det klares nemt, ved at sætte høretelefonerne i den medfølgende opladekasse, hvor de automatisk vil blive genopladt i løbet af én times. Efter den ene time, vil batteriet være 100% fyldt igen, og du er klar til at nyde lydbøger, podcasts eller musik igen. 

Fordele

  • Altid klar lyd
  • Perfekt pasform i øret
  • Lang batterilevetid

Relaterede produkter