Bluedio T-Energy trådløse Bluetooth høretelefoner

Udsolgt

Bluedio T-Energy trådløse Bluetooth høretelefoner

  • Op til 12 timers spilletid
  • Hurtig opladning med Type-C kabel
  • Indbygget mikrofon
  • Magnetisk bagside på øresnegl

299,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Komfortable in-ear høretelefoner fra topmærket Bluedio

Disse trådløse høretelefoner er forbundet med en ledning fra øresnegl til øresnegl. Det vil sige, at du ikke skal have en ledning tilsluttet direkte i din musikafspiller og at du slipper for at en ledning kommer i vejen for din træning eller dine arbejdsopgaver. I stedet tilsluttes T Energy ved hjælp af Bluetooth til både smartphones, tablets eller computere, og du har fuld bevægelighed. 

Hos Sports-headset ønsker vi at gøre din træning sjovere og lettere. Derfor ved vi hvor vigtigt det er, at have musik i ørerne under en træning. Det giver det sidste skud energi til cykel- eller løbeturen, eller du kan presse den sidste gentagelse ud i træningscentret takket være den dybe bas. De medfølgende ørepuder i forskellige størrelser (S, M og L), gør at du kan lukke omverdenen helt ude og fokusere på dig selv og din træning.

Ved hjælp af den indbyggede fjernbetjening, kan du skifte til næste eller forrige sang, skrue op eller ned for lyden og tilmed modtage eller afvise opkald direkte fra din telefon, uden at have den i hånden eller tilmed i lommen. Denne model har en rækkevidde på op til 10 meter og en sikker Bluetooth forbindelse til din lydafspiller. 

Hold styr på dine trådløse høretelefoner

Når du ikke bruger dine høretelefoner fra Bluedio, kan T Energy hænge problemfrit om din nakke. Der er en indbygget magnet på bagsiden af hver øresnegl, som sikrer, at dine høretelefoner bliver om din hals. Det er smart, hvis du er på farten, og du ikke vil bekymre dig om, om dine gadgets.

Denne type model lades nemt op ved hjælp af den nyeste type opladekabel, Type-C. Den gør det muligt at på kun 1,5 time har du et fuldt opladet batteri og du er klar den næste tur i skoven, landevejen eller i fitnesscentret. Med en spilletid på op til 12 timer, burde der være tid nok til de længste cykel eller løbeture og tilmed en tur i fly eller med bus, hvor ANC-teknologien vil være særligt effektfuld. Denne teknologi udligner al larm uden om dig og gør, at du ikke hører bussen, flyets eller generelt omverdenens spektakel.

Fordele:

  • Hurtig opladning med Type-C kabel
  • Genopladeligt batteri
  • Udskiftelige ørepuder
  • Magnetisk bagside på øresnegl