Bluedio TE trådløst headset til løb og træning

Udsolgt

Bluedio TE trådløst headset til løb og træning

  • Populært in-ear headset fra Bluedio
  • Imponerende lette - kun 16 gram
  • Fantastisk lyd med dyb bass

349,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

DYRK SPORT OG HØR MUSIK UDEN BØVL MED LEDNINGER

De bedste earbuds er dem, du ikke lægger mærke til du har på. Bluedio TE har en fantastisk og ergonomisk korrekt pasform, hvilket er med til at sørge for, at du får en lækker oplevelse i dine ører. Du slipper endda for at have en lang ledning sat i din mobile enhed, da disse høretelefoner er trådløse og tilsluttes via Bluetooth.

Disse trådløse høretelefoner er lavet med en lille ørekrog, der går ind i det ydre øre. På den måde er du sikker på de ikke falder ud, og det giver et mere tætsiddende fit i øret. Der medfølger desuden 3 forskellige størrelser af earbuds, så du kan finde nøjagtigt dén størrelse, der giver dig det bedste resultat. Det specielle design, med den lille ørekrog, er i øvrigt med til at understøtte baslyden og en kraftig reducering af eventuel resonans og udefrakommende støj.

Mærk lyden og føl energien

Når du har tilsluttet dine Bluedio TE til din mobile enhed via Bluetooth, er du klar til at mærke lyden give dig energi eller fokus. På en fuld opladning kan du høre musik eller snakke via headsettet, gennem den indbyggede mikrofon, i omtrent 4 timer, og det tager blot ca. 2 timer at lade Bluedio TE helt op. Det medfølgende USB-kabel sættes blot i en stikkontakt og sættes til høretelefonerne.

Du styrer nemt lydstyrken fra selve høretelefonen, ligesom du kan skifte sang og besvare opkald uden at skulle have fat i din telefon.

Fordele:

  • Tilsluttes via Bluetooth 4.1
  • Ergonomisk design
  • Oplades let via medfølgende USB
  • Vejer blot 16 gram

Disse trådløse høretelefoner sikrer dig, at du får en optimal musikoplevelse og samtidig skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt de bliver siddende fast i ørerne – det gør de!