Bluedio UFO trådløse on-ear hovedtelefoner

Udsolgt

Bluedio UFO trådløse on-ear hovedtelefoner

  • Topmodel hos Bluedio med den nyeste teknologi
  • Bedre lyd end nogensinde før
  • Spilletid på helt op til 25 timer

899,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

KOMFORTABLE TRÅDLØSE OVER-EAR HOVEDTELEFONER TIL SPORTS- OG HVERDAGSBRUG

Ønsker du trådløse hovedtelefoner, der omslutter øret og lukker verden ude? Så er Bluedio UFO en rigtig god mulighed for at få opfyldt dette!

Bluedio UFO har utroligt komfortable læderpuder på begge ørekopper, der samtidig omslutter øret. Det bløde lædermateriale gør, at du kan have dem på i længere tid – både på træningsturen, men også hvis du skal transporteres fra ét sted til et andet og du ønsker at have musik med på vejen.

Topmodel hos Bluedio - ny teknologi og design

Netop den omsluttende ørekop de bedste mulighed for at få optimal lyd. Da Bluedio UFO har indbygget Bluetooth v5.0 er forbindelsen bedre end nogensinde før og du vil få et langt bedre lydbillede. Det giver lyst til bevægelse og ekstra motivation, mens du er i gang med træningen, da du kan nyde lyden i højere grad end før.

Det er tænkt over detaljen, da disse hovedtelefoner blev designet. Da der er brug for ekstra hårdførhed, når der er tale om hovedtelefoner til træning, er de lavet i titanium og aluminum. Samtidig er leddene lavet i metal, så de får en mere kompakt følelse. Når du ikke er ude at træne med dine hovedtelefoner, kan de pakkes ned i tasken i den medfølgende opbevaringsboks.

Skift sang direkte på hovedtelefonerne

Når musikken spiller og du er i fuld gang med en fed træning, er der intet, der kan ødelægge træningsrytmen, som den forkerte sang. Derfor kan du skifte til forrige eller næste sang direkte på siden af ørekoppen, ligesom du også kan skrue op og ned for musikken eller besvare opkald.

Fordele:

  • Sikker forbindelse
  • Komfortabelt fit
  • Fænomenal lyd

Bluedio UFO har et indbygget, genopladeligt batteri, der holder strøm til op til 25 timers musik. Det vil sige, at du kan nyde kvalitetslyd i lange perioder – og når batteriet er fladt, skal det blot oplades igen med det medfølgende USB-kabel.