Jabees BSound trådløse høretelefoner

Udsolgt

Jabees BSound trådløse høretelefoner

  • Stilrene høretelefoner i letvægtsmaterialer
  • Aftagelig ørekrog - tilpas dine behov
  • Sidder godt i ørene og falder ikke ud

449,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

BSOUND HØRETELEFONER FORBLIVER I ØRET UANSET HVAD

Er du på udkig efter alsidige høretelefoner, som bliver på plads under alle forhold, bør du prøve BSound. Disse trådløse høretelefoner forbindes let via Bluetooth til en smartphone, en laptop eller en tablet, så du kan få god lyd til koncentration eller motivation.

Af den grund, slipper du også for den irriterende ledning, der svinger ind foran kroppen, når du løber, at den bliver viklet ind, mens høretelefonerne ligger i tasken, eller at den sidder fast i eksempelvis et dørhåndtag, når du støvsuger. Tag blot høretelefonerne på, spænd ind og nyd lyden.

Til både sport og hverdagsbrug

De har en god pasform og sidder godt fast på grund af deres ørekrog – men hvis du ikke bryder dig om ørebøjler, kan disse tages af. Det gør, at du kan bruge høretelefonerne både til sport eller til hverdag – uanset om du har brug for fokus eller energi, kan den gode lyd fra Jabees Bsound hjælpe dig.

Dyb bas der motiverer

Den dybe bas og skarpe diskant giver lidt ekstra energi eller mulighed for at glemme de ømme muskler, hvis du har brug for det, men det kan også skabe fokus og lukke verden ude.

Samtidig undgår du forstyrrelser fra telefonen, da den kan pakkes væk og musikken kan styres direkte fra høretelefonerne. Herfra kan du både besvare opkald, skrue op og ned for lyden og skifte til forrige eller næste sang. På den måde, slipper du for at skulle have telefonen frem eller i hænderne.

Fordele:

  • Lette sports høretelefoner
  • Aftagelig ørekrog
  • God, dyb bas
  • Kompatible med alle enheder med Bluetooth
  • Mulighed for at forbinde dem med mere end én enhed på samme tid
  • Medfølgende opbevaringsetui

Når du er færdig med at bruge dine trådløse høretelefoner, kan du pakke dem væk i det medfølgende etui, så du kan tage dem med i tasken eller i jakkelommen. Her kan du også opbevare det medfølgende USB-kabel, der bruges til opladning. Det skal kun bruges, når batteriet er fladt – men da disse sports høretelefoner har en spilletid på op til 3,5 timer, vil du ikke have brug for det hele tiden.