Jabra Pulse trådløse høretelefoner

Udsolgt

Jabra Pulse trådløse høretelefoner

  • Dansk design fra Jabra
  • Bluetooth tilslutning med alle enheder
  • Understøtter Jabra Sport Life App

1.239,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Overlegne sportsheadset i dansk design

Med Jabra Sports Pulse får du et trådløst Bluetooth sport-headset med passiv støjreduktion, ekstra gang i bassen og indbygget pulsmåler i øret. Headsettet er vandtæt og fremstillet, så det lever op til kvalitetskravene hos det amerikanske militær. Så her kan du virkelig træne igennem. Køb med gratis dag-til-dag-levering.

Med Sports Pulse fra danske Jabra, får du ikke bare et headset – men også en praktisk pulsmåler. Den er lige til at slutte til din fitness-app på mobilen. På den måde, kan du både holde styr på pulsen og nyde musikken i en overlegen lydkvalitet, du ikke finder i andre headsets. For Jabra ejes nemlig af danske GN, der også står bag nogle af verdens mest avancerede høreapparater.

Jabra Sports Pulse – som at sidde i koncertsalen

Det er GN’s store viden om lydkvalitet, der giver Sports Pulse headsettet den sublime lydkvalitet. Det er som at sidde i en koncertsal og lytte til musikken.

Den gode lyd hjælpes godt på vej af den samme passive støjdæmpning, som også anvendes i høreapparater, og de smarte COMPLY skumørepropper, der sørger for både en blød, behagelig og tæt kontakt til øregangen.

Understøtter Jabra Sport Life App

Med Sports Pulse headsettet fra Jabra kan du levere biometriske data til Jabra’s egen Sport Life App. Det giver mulighed for at overvåge pulsen, beregne dit VO2 Max så du får mest ud af din træning, samt komme med en vejledning til aktiv restitution, der er baseret på din aktuelle træning.

Så bestil Sport Pulse fra Sports-headset.dk i dag – og få bedre træningsresultater allerede i morgen.