Jabra Sport Coach bluetooth headset

Udsolgt

Jabra Sport Coach bluetooth headset

  • Dansk design fra Jabra
  • Bevægelsessenor i høretelefonerne
  • Bestil i dag og modtag i morgen

929,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Trådløst BlueTooth headset med gentagelsestæller

Jabra Sport Coach er verdens første headset, der kan fungere som repetitionstæller. Det sørger den indbyggede bevægelsessensor og Jabra Sport Life-app for. Samtidig kan du effektivt lukke støjen fra træningslokalet ude og nyde den ekstra kraftige bas. For Jabra benytter den nyeste lydteknologi. Bestil Jabra Sport Coach hos Sports-headset.dk med gratis dag-til-dag levering.

Danske Jabra har om nogen forstået at fremstille sports-headset, der tilføjer mere end bare god lyd til din træning. Du kan nemlig få Jabra-headsets med indbygget pulsmåler og dette Jabra Sports Coach headset har indbygget bevægelsessensor, så det kan bruges som repetitionstæller.

Bevægelsessensor direkte i høretelefonerne

Tilslut blot headsettet til den gratis Jabra Sport Life-app på mobilen og følg stemmevejledningen i øret, der tæller hvor mange gange, du har gentaget din øvelse.

Samtidig sørger bevægelsessensoren for, at app’en også får målt afstand, hastighed, skridt, kadence og kalorieforbrænding. Så med Sport Coach og Sport Life-appen fra Jabra har du hele tiden din egen træner med dig.

Jabra Sport Coach – Fed kvalitetslyd uden støj

Samtidig får du fed kvalitetslyd med passiv støjreduktion. Det betyder, at hovedparten af den støj, der er i et træningscenter, bliver filtreret fra. På den måde, kan du bedre fokusere på din præstation og får en bedre oplevelse af den musik, du lytter til under træningen.

Jabra ejes af GN, der også står bag nogle af verdens mest avancerede høreapparater. Det er lydteknologien herfra, du får glæde af i Jabras headset.

Bestil dit Sport Coach headset fra Jabra hos os i dag, og glæd dig over, at du allerede har det i morgen!