QCY QY11 trådløse in-ear høretelefoner

Udsolgt

QCY QY11 trådløse in-ear høretelefoner

549,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Trådløst Bluetooth headset til træningen

Med QCY QY11 i øregangene kan du bare træne igennem. For det lækre, trådløse BlueTooth headset er både sved- og vandtæt – selv i større mængder. Samtidig får du ekstremt god lyd med aktiv Apt-X støjreduktion. Det sikrer dig musik helt uden støj, mens du træner. Bestil det lækre headset i dag, og træn med det allerede i morgen.

QCY QY11 er et godt trådløst all-round headset, der kan bruges til både at lytte til musik og tale i telefon med, mens du træner. Musikken og telefonen betjenes nemt med tre knapper på den lille, praktiske kontrolboks, der sidder på ledningen, som forbinder de to in-ear earplugs. Den går bag om nakken på dig, så den ikke er i vejen, når du træner.

QCY QY11 – Kompatibelt med det meste

QY11 understøtter de fleste mobiler og MP3-enheder på markedet. Headsettet kører med den nyeste Bluetooth version 4.1 og har indbygget Apt-X støjreduktion. Det giver klar tale på mobilsamtalen, bedre lydkvalitet på musikken og mindre støj fra omgivelserne, uanset hvor du træner.

Samtidig medfølger der 5 forskellige in-ear earplugs – 3 lukkede og 2 åbne earplugs.  Det sikrer, at du får den bedste pasform og dermed den bedste lyd på dette fantastiske sports-headset fra QCY.

Bestiller du med det samme, kan du have dine QY11-hovedtelefoner allerede i morgen – endda med fragten betalt!