QCY QY25 bluetooth sports høretelefoner

Udsolgt

QCY QY25 bluetooth sports høretelefoner

499,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

In-ear Bluetooth headset til træningen

Med QCY QY12 får du et nemt og praktisk headset, der ikke sidder i vejen, når du træner. Fra headsettet kan du skrue op og ned for musikken, skifte til næste nummer og tage indkommende opkald på mobilen. Det sparer dig for at skulle have fat i mobilen en masse gange i løbet af din træning. Bestil i dag med gratis levering i morgen!

Er der noget mere irriterende, end når du er nødt til at stoppe træningen, fordi der er nogen, som ringer eller du gerne vil skrue op eller ned for musikken. Så skal du helt ned i gear, for at få fisket mobilen frem.

Slip for mobilroderi med QCY QY12 Bluetooth headset

Men med QY12 headsettet fra QCY slipper du for at skulle rode mere med mobilen. Det smarte headset bruger en trådløs BlueTooth-forbindelse. Det giver mulighed for, at du kan skrue op og ned for musikken, skippe et nummer som passer forkert til din træningskadence og tage et opkald, hvis nogen skulle ringe til dig under træningen.

Alt sammen styrer du fra det lille betjeningspanel, der sidder på ledningen, der går rundt om nakken på dig og forbinder de to in-ear earplugs med hinanden. Når du ikke bruger headsettet, kan du bare sætte de to magnetiske ear-plugs sammen. Så undgår du at tabe det. Bestil med gratis dag-til-dag levering.