QCY QY35 magnetisk trådløse høretelefoner

Udsolgt

QCY QY35 magnetisk trådløse høretelefoner

399,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Trådløst in-ear Bluetooth headset

QCY QY35 er det praktiske, lette headset, der sikrer dig den gode musik, som bringer dig nemmere gennem din træning. Vil du have en pause fra musikken, kan du bare sætte de to magnetiske in-ear earplugs sammen – så taber du ikke headsettet. Skru op og ned for musikken, skift til næste nummer og foretag samtaler på mobilen. Bestil nu og træn med dit nye headset i morgen.

Med QY35 fra sports-headset eksperten QCY får du et, på samme tid, praktisk og smart headset til din træning. Med det i ørerne kan du bare træne derudaf – for du skal ikke pludselig stoppe træningen for at hive mobilen op af lommen. Du kan nemlig både skrue op og ned for musikken, skifte til næste nummer og tage opkald på telefonen fra det lille betjeningspanel på ledningen.

Samtidig undgår du, at headsettet kommer i vejen under træningen. For ledningen mellem de to in-ear earplugs går rundt om nakken på dig.

Hav altid dit QCY QY35 headset om halsen

Har du brug for en pause fra musikken, eller skal du deltage i noget holdtræning, kan du bare tage hovedtelefonerne ud af øret og sætte de to magnetiske earplugs sammen. Så kan headsettet blive hængende om halsen i den ledning, der forbinder de to earplugs bag om nakken på dig.

Vil du have absolut vellyd til træningen, er dette headset lige noget for dig. Bestil med gratis dag-til-dag levering.