Velkommen til Sports-Headset.dk
Velkommen til Sports-Headset.dk
0
0,00 kr.
10 produkter fundet
Filtrer produkter
Kategorier
Mærker

In-ear høretelefoner – lille og praktisk, men med stor lyd

Som navnet indikerer, er in-ear hovedtelefoner en øresnegl, der sidder inde i øret. Det fungerer reelt set som en øreprop, som kan afspille lyd. På den måde får du lyd af høj kvalitet, som ikke fylder mere, end man kan have dem med i tasken eller lommen.

Men der er intet mere irriterende end filtrede ledninger eller ledninger, der kommer i vejen. Derfor har vi hos sports-headset udelukkende trådløse in-ear høretelefoner, så du slipper for at bekymre dig om den forstyrrende ledning, der altid er i vejen.

Vores produkter er lavet til at blive brugt til sport og motion, hvorfor det virker naturligt for os, at alle vores in-ear høretelefoner som minimum sved- og vandafvisende og nogle af vores modeller tilmed er helt sved- og vandtætte. Det gør nemlig, at du ikke skal bekymre dig om vejret, når du bruger dine høretelefoner, ligesom du heller ikke skal være nervøs for, om du giver den for meget gas!

To forskellige typer af trådløse in-ear høretelefoner

Hos sports-headset.dk har vi to forskellige typer in-ear høretelefoner. Det er nemlig sådan, at når man snakker om in-ear høretelefoner, skelner man også mellem true wireless høretelefoner og trådløse høretelefoner. True wireless høretelefoner har ingen ledning eller snor, der forbinder de to øresnegle.

Eksempelvis har vi her på siden modellen BTwins fra Jabees. Her er der altså ingen egentlig forbindelse mellem de to øresnegle, som der vil være i almindelige trådløse høretelefoner.

Som regel følger der en lækker, praktisk opbevaringspose eller -etui med i pakken, når du modtager den fra os. Det gør dels, at høretelefonerne ikke bliver væk i tasken – men for de true wireless høretelefoner, er der indbygget en oplader i opbevaringskassen. Det vil sige, at du kan oplade dine hovedtelefoner, når du ikke bruger dem. Du skal blot oplade den lille, medfølgende boks og så kan du oplade dit batteri overalt.

Passer de til mit øre?

Da alle ører naturligvis ikke er ens, medfølger der små ørepuder, som sikrer at øresneglen dels sidder tæt i øret, så du får den bedste lydkvalitet og også sikrer at de ikke falder ud af øret under træning. På den måde, kan du finde nøjagtigt den størrelse, der passer til dig. Samtidig medfølger der også forskellige hjælpemidler, som skal holde øresneglen i øret.

På nogle af vores produkter, har vi eksempelvis en ørebøjle, der går bag om øret, mens der også er andre, hvor ørepinde der er små ørepinde, der skal sættes på plads inde i øret. Derudover findes der også modeller, hvor der er en stiv nakkebøjle, som holder øresneglene på plads.

Hvis du ikke bryder dig om at have ørebøjlen om øret, er de som regel aftagelige – dels for at du kan slippe helt for dem, men også så du kan udskifte og finde en størrelse, der passer dig.

For at sikre den bedste lyd, er det dog nødvendigt at have en tætsiddende øresnegl. Jo tættere ørepuden sidder i dit øre, desto mere lyd lukkes der ude og inde. Det betyder, at diskanten bliver skarpere og bassen bliver dybere – og dermed får du et flottere lydbillede.

Tidligere, har der været stor forskel på lydkvaliteten i in-ear høretelefoner og over-ear hovedtelefoner – men i dag er lydchippen så moderne og veludviklet, af in-ear høretelefonerne er i stand til at give en god dybde og kvalitet, hvor de tidligere har lidt meget under deres lille størrelse.

Skift sang eller styr lydstyrken direkte på høretelefonerne

Da der ikke er en ledning, der sidder i den enhed, der afspiller musikken, skal de trådløse høretelefoner tilsluttes via Bluetooth. I dag er de fleste mobile enheder, tablets og computere Bluetooth kompatible, hvilket vil sige, at hovedtelefonerne kan tilsluttes stort set alle enheder.

Det gør høretelefonerne mere alsidige, da du både kan lytte til musik eller podcasts fra telefonen, men du kan også tilslutte din computer eller tablet, hvis du eksempelvis ønsker at se en serie.

Hvis du er ude at løbe, er det slut med at skulle have telefonen frem for at skifte sang eller skrue op for lydstyrken. Det kan styres direkte fra headsettet – enten som touch på øresneglen eller på små betjeningsknapper, der sidder på høretelefonerne. Ligeledes er der mulighed for at besvare opkald, og du kan kommunikere med personen i den anden ende, da der er indbygget mikrofon i alle vores in-ear modeller.

På visse modeller, kan man tilmed tilslutte to enheder, så du kan besvare opkald på telefonen direkte fra headsettet, mens du er i gang med at se noget på computeren. Derudover kan du også bruge høretelefonerne til håndfri telefon, hvis de er tilsluttet en smartphone. På den måde, kan du forsvarligt foretage opkald, mens du kører bil.

Trådløse in-ear høretelefoner til gode priser hos sports-headset.dk

Vi har hos sports-headset.dk et brøndende ønske om at nå så mange dele af samfundet som muligt. Derfor har vi i vores udvalg et bredt prisspænd og du kan garanteret finde noget for dig.

Vi tilbyder dag-til-dag levering ved bestilling inden klokken 17.00 – så kan du bestille dine høretelefoner i dag og have dem i morgen!

Hvis du har spørgsmål vedrørende produkter eller tilbehør, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation her.

Ingen varer
Har du en rabatkode?
Subtotal
0 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Indkøbskurv