Over ear hovedtelefoner

Her på siden finder du vores udvalg af over-ear hovedtelefoner. Uanset om du har brug for fokus på arbejdet eller et ekstra kick til træning, er over-ear hovedtelefoner et oplagt valg. Hos sports-headset tilbyder vi dig dag-til-dag levering – så bestil i dag og hav dine nye trådløse høretelefoner i morgen!

Over ear hovedtelefoner – designet til at lukke verden ude

Hos sports-headset.dk finder du forskellige modeller og typer af hovedtelefoner. Vi tilbyder både in-ear høretelefoner, men også over-ear hovedtelefoner – og det er netop hvad du kan læse mere om her. Hvis du ikke bryder dig om følelsen af in-ear øresneglen i øret, så fortvivl ej – over-ear hovedtelefonen er med stor sandsynlighed dét, du har ledt efter.

Over-ear hovedtelefoner går også under navnet ‘around ear’, hvilket, som navnet antyder, er hovedtelefoner, der omslutter hele øret. Denne type hovedtelefoner er designet til at have en ørekop rundt om hele øret, så du kan lukke al lyd fra omverdenen ude og fokusere på den lyd, der kommer fra ørekoppen.

Dette betyder, at komforten er i top og man kan holde til at have denne slags høretelefon på i længere tid ad gangen. Ørepuderne er består af enten memoryfoam eller noget blødt skum, der er beklædt med eksempelvis proteinlæder. Det sikrer optimal komfort og at hovedtelefonerne ikke mærkes på øret.

Designet består, foruden ørekopperne, af en hovedbøjle, der går op over hovedet. Den kan justeres, så du får den bedste komfort og de passer til din hovedform og til placeringen af dine ører.

Trådløse hovedtelefoner betyder færre bekymringer

Hvis du er en flittig træner, har du sikkert oplevet, at en ledning er kommet i vejen for en håndvægt og et headset er blevet hevet af ørerne. Det er slut med den slags irritation! Hos sports-headset har vi taget et aktivt valg om at sige farvel til ledningen, der skal i telefonen eller computeren. Det har resulteret i et stort udvalg af trådløse høretelefoner.

Samtidig har alle vores modeller en form for noise cancelling eller noise reducing teknik indbygget. Det vil sige, at du i højere grad kan lukke al støj ude. Det er enormt praktisk, når du skal træne og vil lukke lyden fra højttalerne i fitnesscentret ude – men det er også genialt, hvis du skal have fokus på at lave en skole- eller arbejdsopgave.

Tilslut til din enhed – og hav musik i lang tid

Ved at vælge en større type hovedtelefoner, får du også mulighed for at have lyden med dig i længere tid ad gangen. Der er grundlæggende plads til et større indbygget batteri, fordi der er mere plads end på in-ear høretelefoner.

Det giver altså mulighed for at have op til 20 timers musik – uafbrudt. Når batteriet endelig er fladt, skal det nemt genoplades med det medfølgende USB-kabel, som snildt kan sættes til en stikkontakt, men også til en computer, der har USB. Det tager omkring 2 timer at fylde et helt tomt batteri med 20 timers spilletid – så er du hurtigt klar til at komme i gang igen.

Når batteriet er ladet op, skal høretelefonerne blot tilsluttes din enhed. Alle vores modeller forbindes via Bluetooth, således du har mulighed for at bruge alle enheder, der er Bluetooth kompatible sammen med dine hovedtelefoner. I dag er stort set alle elektroniske enheder, der kan afspille musik, kompatible med Bluetooth. Det vil sige, at du kan parre dine hovedtelefoner med både din computer, tablet og din telefon eller smartphone.

Bliv motiveret af den store lyd

Flere videnskabelige studier viser, at mennesket bliver motiveret af at lytte til musik, mens man dyrker motion. Faktisk kan din præstation forbedres med op til 15%, hvis du har musik i ørerne under træning.

Med over-ear hovedtelefoner er du sikret en fænomenal lydkvalitet. Da ørekoppen totalt omslutter øret, forbliver den dybe bas inde i ørekoppen og kommer direkte ind i dit øre. Kombineret med en hårfin diskant, er den eneste ubekendte dit valg af musiknummer. Hvis du har valgt den rette sang, er du garanteret en god og effektiv træning!

På vores Bluedio Turbine HT model kan du tilmed justere på bas og diskant, så du får nøjagtigt det udtryk, du ønsker. Det vil sige, du får mulighed for at få fuld udbytte af dine hovedtelefoner – uanset om du bliver motiveret af den pumpende bas til træning eller har brug for en skarpere diskant for mere fokus.

Alsidigt og modstandsdygtigt design

Alle de sports høretelefoner du finder på sports-headset er som minimum IPx4 godkendte. Det vil sige at alle vores modeller er sved- og vandafvisende. Visse modeller har tilmed en IPX7 godkendelse, som garanterer sved- og vandtæthed.

Kombineret med de kvalitetsmaterialer de er lavet i, giver det en god og holdbar hovedtelefon, der kan holde til hverdagens udfordringer – men også at de kan bruges i flere henseender. Det lækre design gør, at du ikke udelukkende kan bruge dine hovedtelefoner i træningscentret, men også i situationer, hvor du ønsker et flot og stilrent design.

Vælg for eksempel vores flotte Sportsbuddy Wave W1, som giver et flot lydbillede pakket ind i et smukt og stilrent design. De er lavet med justerbar hovedbøjle og ørepuder i proteinlæder, så de kan holde til sved ved træning, mens ørekopperne er decideret smukke at se på. De kan altså både bruges på arbejde, men er også modstandsdygtige nok til at kunne bruges i fitnesscentret.

Stort udvalg af over ear hovedtelefoner

Hos sports-headset har vi kun trådløse høretelefoner, der er testet af de vildeste træningstosser. På den måde sikrer vi, at du ikke har noget bøvl med ledninger, der kommer i vejen – og at dine hovedtelefoner kan holde til adskillige træningsture.

Hvis du har spørgsmål vedrørende produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her – eller skrive til os i vores livechat.