Ny hjemmeside - Spar 10% med koden "SH10"
Ny hjemmeside - Spar 10% med koden "SH10"
0
0,00 kr.

Hos Sports-headset finder du også et udvalg af en masse andre spændende produkter. Køb i dag inden kl. 16:30 og modtag dit udstyr allerede i morgen.

Læs mere
7 produkter fundet
Filtrer produkter
Kategorier
Mærker

Få et løbearmbånd og optimér din træning

Vi har et stort udvalg af løbearmbånd, der kan være med til at optimere din træning, da din smartphone er en forudsætning for at høre musik, når du træner. Nu skal du ikke længere tænke over, hvor du skal gøre af mobiltelefonen. Den kan nemt og praktisk sættes fast i løbearmbåndet, som kan spændes fast rundt om armen. Så har du altid styr på din mobiltelefon, mens du motionerer.

Armbåndet går fantastisk i spænd med trådløse høretelefoner

Et løbearmbånd er et perfekt match til vores fantastiske trådløse høretelefoner. Headsettet tilsluttes via Bluetooth, og derfor skal du have din smartphone med, når du motionerer. Derfor er armbåndet en nødvendighed, når du anvender trådløse høretelefoner.

Med et løbearmbånd, kan den nu, let og elegant, sidde i den lille lomme på armbåndet, som spændes rundt om armen. Så har du både styr på telefon og musik. Løbearmbåndet er lavet med en praktisk rude i gennemsigtig plastik, så du kan betjene din telefon, selvom den sidder i løbearmbåndet.

Alle vores løbearmbånd findes i en klassisk sort farve, som passer til alt og ikke stikker for meget ud, når du har det siddende omkring din arm. Men, ligesom med vores høretelefoner, har vi til nogle modeller forskellige farver, som du kan vælge, hvis det passer bedre til dig og din stil.

Optimer din træning med et smart pulsur

Udover at kunne kombinere din træning med et funktionelt og behageligt løbearmbånd, kan du optimere din træning gevaldigt! Det gør som regel ens træning en del sjovere at kunne se resultater og forandringer, hvor det yderligere kan være en motiverende hjælp til træningen.

Med et aktivitetssur af enten V1 eller V2, kan du tracke din træning mere præcist og holde øje med de små forskelle, man normalt ikke ville kunne! Din hjerterytme, puls, skridt samt forbrændte kalorier og meget mere, bliver alt sammen kogt ned i et smart armbåndsur, som kan måle alt det ovennævnte. 

Ingen varer
Har du en rabatkode?
Subtotal
0 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Indkøbskurv