Løbearmbånd

OFTE KØBT

Løbearmbånd

  • Til alle smartphones
  • Vandafvisende
  • Støvafvisende

89,- DKK

FÅ STYR PÅ DIN IPHONE UNDER SPORT MED ET LØBEARMBÅND

Sidder behageligt på armen med stærk velcro. Perfekt til alle former for sports aktiviteter, hvor du ønsker at medbringe din smartphone.

Fordele:

  • Vandafvisende
  • Nøglelomme
  • Støvafvisende

Det er stadig muligt at betjene din skærm når din smartphone er i armbåndet.

Elegant og sikkert

Selvom det, for mange, vil kræve en smule tilvænning at have sin telefon siddende på armen i stedet for at have den i lommen, giver det en frihed, at man ikke behøver løbe med den i hånden. Når man løber med sin telefon i hånden, giver det en ulighed og ubalance i kroppen, som gør at du skal løbe og spænde op – fordi selvom vægten af en smartphone ikke er overvældende, skal din krop bruge energi på at holde styr på den.

En af fordelene ved at have et løbearmbånd til din smartphone er, at det ikke fylder mere end telefonen selv og den sidder sikkert og stabil på overarmen. Det vil sige, at den ikke rasler rundt i lommen mens du løber, ligesom dine hænder er fri til at bevæge sig.

Det betyder med andre ord, at det ikke kommer til at genere dig på din løbetur eller tur ned i fitnesscentret. Når du har tilsluttet din telefon via Bluetooth, skal du ikke tænke videre over det før du er færdig med træningen, da den er i sikkerhed på din overarm og du stadig kan tilgå alle telefonens funktioner.

Det er derfor helt oplagt, at investere i et løbearmbånd, når du allerede har investeret i et par trådløse høretelefoner – det giver nemlig total frihed.

Vi har løbearmbånd til mange forskellige smartphones

Vores løbearmbånd er ikke kun designet til en bestemt model eller et bestemt mærke. Vi har løbearmbånd til både iPhone og Samsung og dertil flere forskellige modeller, som strækker sig fra alt fra iPhone 5 til Samsung Galaxy S7. Derfor er der også stor chance for, at vi har et løbearmbånd, der passer til din smartphone.

Løbearmbåndet spændes med et praktisk velcrobånd af høj kvalitet. Det kan spændes ud og ind i vidden, så det passer dig uanset din overarms størrelse. Samtidig er der et lille rum i spændemekanismen, hvor du kan medbringe en nøgle. Så slipper du for at have den i en lomme eller i hånden, mens du dyrker sport.

En anden fordel ved vores løbearmbånd er, at der er printet refleks på de yderlige dele af løbearmbåndet. Det giver dig en større sikkerhed, når du færdes udenfor efter mørkets frembrud. Særligt om vinteren, er det derfor en oplagt måde at tage sikkerheden med sig, når man eksempelvis skal ud at løbe.