Velkommen til Sports-Headset.dk
Velkommen til Sports-Headset.dk
0
0,00 kr.

Her finder du vores udvalg af trådløse høretelefoner 🎧

Læs mere
16 produkter fundet
Filtrer produkter
Kategorier
Mærker

Slip for ledninger og dårlig lyd med et par trådløse høretelefoner

Der er ikke noget mere irriterende end en ledning, der kommer i vejen for din træning. Uanset om det er på din løbetur, hvor ledningen svinger ind foran kroppen hele tiden eller om det er under styrketræning, og øresneglen falder ud, mens du er i gang med at udføre en øvelse. Man mister fokus og kan ikke yde optimalt – men det er der heldigvis råd for!

Hos sports-headset.dk er vi stolte af at have et stort udvalg af trådløse bluetooth høretelefoner. Musik fra trådløse høretelefoner kan på den måde hjælpe dig med at forbedre din træning, da du slipper for irritation og mistet fokus på grund af filtrerede ledninger og øresnegle, der falder ud.

Vores headsets er designet til sports- og motionsbrug. Det betyder, at høretelefonerne ikke falder ud af øret selv de vildeste bevægelser på din løbetur. Samtidig sikrer det ergonomiske design af høretelefonerne, at lydkvaliteten er høj – så du kan lukke verden ude og virkelig fokusere.

Undgå at blive forstyrret af ledningen

Den største fordel ved vores høretelefoner er naturligvis, at de er trådløse. Du skal altså ikke bekymre dig om en ledning, mens du træner. Ledningen vil altid være et forstyrrende element i større eller mindre grad, men med trådløse høretelefoner fra sports-headset.dk sørger du for, at det ikke bliver aktuelt.

Høretelefonerne tilsluttes via Bluetooth, hvorfor du har brug for din mobiltelefon for at kunne nyde den gode musik. Det betyder, at du skal have din mobiltelefon med – præcis, som de fleste altid har til hverdag. Det vil altså sige, at du kan have din telefon i tasken eller lommen, når du sidder i bussen, bilen eller går en tur gennem byen, uden at have en generende ledning svingende foran dig.

Det vil dog ikke være optimalt at løbe med telefonen i hånden, da det giver ubalance i kroppen og man skal bruge for meget energi på at holde fast ved den. Hos sports-headset.dk tilbyder vi derfor løbearmbånd i vores sortiment. Med et løbearmbånd får du en lomme på armen, som kan holde din smartphone på plads, mens du løber eller træner.

Justér lyden og musikken direkte på headsettet

Når du løber, cykler eller er nede i fitnesscentret, kan det være besværligt at hive telefonen ud af løbearmbåndet for at skifte sang eller skrue op og ned. Derfor kan man på vores trådløse høretelefoner justere lydstyrken direkte på headsettet, mens du også kan skifte til forrige eller næste sang. På den måde er du fri for at skulle have din telefon op af lommen eller tasken, blot for at skifte sang.

Vores høretelefoner er designet på den mest optimale måde til motionisten – men også til hverdag. De sidder ikke blot komfortabelt i ørerne og har knivskarp lyd – de er også fyldt med praktiske funktioner. Vores trådløse høretelefoner har nemlig indbygget mikrofon. Det betyder, at hvis din telefon ringer, mens den er tilsluttet til din mobiltelefon via Bluetooth, kan du både acceptere opkaldet og foretage opkaldet, da du kan kommunikere med personen i den anden ende af røret.

Det betyder, at du kan bruge vores trådløse høretelefoner som håndfri telefon, så længe dit headset er tilsluttet via Bluetooth, når du for eksempel sidder i bilen og ikke normalt ikke ville være i stand til at tale i telefon.

Flere forskellige typer af trådløse høretelefoner

Som med så mange andre ting, er der også forskel på hvilken type høretelefoner man foretrækker. Nogle foretrækker in-ear høretelefoner, hvor øresneglen sidder inde i øret og sikrer en skarp lyd og en dyb bas, mens andre er større tilhænger af over-ear hovedtelefoner, hvor headsettet sidder på eller rundt om øret.

Hos sports-headset.dk har vi både in-ear og over-ear modeller, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Derudover har vi også flere farvemuligheder af vores modeller, så du kan få den farve, du synes bedst om. Der er både mulighed for en farverig limegrøn eller pink, mens den mere klassiske sorte også er at finde i vores udvalg.

En konkurrencedygtig pris

Vi har hos sports-headset.dk taget et aktivt valg om, at det skal være overkommeligt at lytte til musik, podcasts og lydbøger. Det har vi gjort, fordi det kan påvirke humøret – uanset om det er til fordybelse eller til at få energi til en træning – og godt humør, bidrager til en sundere hverdag. Derfor har vi valgt, at det ikke skal koste en formue at anskaffe sig et par trådløse høretelefoner.

Vores pris er yderst konkurrencedygtig og befinder sig i et leje, hvor alle kan være med. Vi mener nemlig, at det skal ikke være prisen, der holder dine muligheder for at forbedre dig eller fordybe dig tilbage. Alle vores trådløse høretelefoner ligger i et prisleje mellem 249 - 899 kroner.

Brug dine trådløse høretelefoner til alle enheder

Da vores høretelefoner alle tilsluttes via Bluetooth, kan du afspille musik, podcasts eller lydbøger fra alle enheder, der er Bluetooth-kompatible. Det vil sige, at det sagtens kan lade sig gøre at tilslutte dit headset til både din smartphone og computer eller tablet – bare ikke på samme tid. Det er dog hurtigt og enkelt, at afbryde forbindelsen til telefonen og hurtigt oprette forbindelsen til en computer eller en anden enhed.

På den måde, kan du hurtigt tilslutte dine høretelefoner til en video på din computer, for derefter at lytte til musik på din telefon. Du skal dermed ikke frygte, at høretelefonerne kun virker til en enhed og der er med andre ord ingen grænser for hvor og hvornår, du kan bruge dine trådløse høretelefoner.

Udsøgt lyd, pakket i et svedafvisende design

Det vigtigste ved vores trådløse høretelefoner er selvfølgelig lyden. Hvad nytter det, hvis du får smarte og komfortable høretelefoner, hvis lyden er dårlig og ikke til at holde ud?

Her kan vi heldigvis glæde dig med, at lyden i vores headsets er klar og ren samt rummer en dyb bas, der er med til at hæve motivationen, når du træner. Når du kan mærke musikkens rytme gennem bassen, kan du lige presse en gentagelse mere igennem, tage det ekstra tråd i pedalerne eller løbe de ekstra skridt på løbeturen.

Hvis du bruger et løbearmbånd, har du tilmed mobiltelefonen tæt på høretelefonen. Det giver en god og stabil forbindelse. Sådan sikrer du dig, at Bluetooth-funktionen ikke pludseligt svigter, og du dermed ikke længere har lyd i dine høretelefoner.

De trådløse høretelefoner er designet til motions- og sportsbrug – og dermed også bevægelse. Det betyder, at du nærmest ikke opdager, at du har høretelefonerne i, fordi de ikke rykker sig, selvom du motionerer, men blot sidder komfortabelt i ørerne.  

Slutteligt er vores headsets svedafvisende. Det betyder at de ikke glider rundt i øret, når du sveder, men selvom elektronik og sved eller vand som regel ikke er en god idé, tager dine trådløse høretelefoner ikke skade, når du sveder i forbindelse med din træning. Vores headsets er designet til træning og tager dermed også hensyn til, at du sveder, og det vil ikke have indflydelse.

Trådløse høretelefoner til lydbog

Hos Sports-headset.dk har vi ikke kun trådløse høretelefoner, som egner sig til sport - Hos os finder du nemlig trådløse høretelefoner til alle formål herunder bl.a. lydbog, podcast og hverdagsbrug mv. Fælles for alle vores trådløse høretelefoner er, at de alle er lavet i et velfungerende og stilrent design med en suveræn lyd og til en yderst fornugtig pris. I vores sortiment finder du en lang række billige trådløse høretelefoner, som kan benyttes til stort set alt, hvd man kan finde på. Alle vores høretelefoner er trådløse og bliver forbundet via bluetooth, så du slipper for irriterende ledninger, som er i vejen. 

Ingen varer
Har du en rabatkode?
Subtotal
0 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Indkøbskurv