AYL bluetooth sports høretelefoner

AYL headset1
AYL headset2
AYL headset3
AYL headset4
AYL headset5
AYL headset6
AYL headset1
AYL headset2
AYL headset3
AYL headset4
AYL headset5
AYL headset6

AYL bluetooth sports høretelefoner

  • Perfekt til løb og træning
  • Sidder godt rundt om øret
  • Letvægtsmateriale

399,- DKK

In-ear Bluetooth headset til træningen

Med vores trådløse AYL bluetooth sports høretelefoner, får du et nemt og praktisk headset, der ikke sidder i vejen når du træner. Fra headsettet kan du skrue op og ned for musikken, skifte til næste nummer og tage indkommende opkald på mobilen. Det sparer dig for at skulle have fat i mobilen en masse gange i løbet af din træning. Bestil i dag med gratis levering i morgen!

Er der noget mere irriterende, end når du er nødt til at stoppe træningen eller løbeturen, fordi der er nogen, som ringer eller du gerne vil skrue op eller ned for musikken. Så skal du helt ned i gear, for at få fisket mobilen frem.

Slip for mobilroderi med AYL bluetooth sportshøretelefoner

Men med AYL headsettet slipper du for at skulle rode mere med mobilen. Det smarte headset bruger en trådløs BlueTooth-forbindelse. Det giver mulighed for, at du kan skrue op og ned for musikken, skippe et nummer som passer forkert til din træningskadence og tage et opkald, hvis nogen skulle ringe til dig under træningen.

Alt sammen styres fra de to knapper, der sidder på venstre øresnegl. Ledningen mellem øresneglene der går rundt om nakken på dig, forbinder høretelefonerne, og giver dig mulighed for at hænge headsettet om halsen, hvis ikke du altid vil have dem i ørene. Bestil med gratis dag-til-dag levering.