0
0,00 kr.
CSR mærket Sports-headset

Om os

Hvem er vi?

Med det stigende fokus på sundhed og motion for øje, fandt en ung fyr fra Aalborg det svært, at finde høretelefoner til sport, så der kunne gøre det lettere og sjovere at være sundere. Derfor etablerede han i 2015 sports-headset.dk, som er en webshop, der tilbyder trådløse høretelefoner og sportsudstyr, som kan være med til at fremme danskernes sundhed.

I dag har vi hovedkontor og lager centralt i Århus. Herfra pakkes og afsendes alle vores ordrer og besvares alle henvendelser fra kunder. Udover Sports-headset.dk driver vi også www.ThyRep.dk, som du kan tjekke ud her

Lettere, sjovere og sundere!

Hos sports-headset.dk har vi stadig et brændende ønske om at gøre det lettere at komme i gang med at være aktiv, sjovere at være i gang med at dyrke motion og på den måde gøre hele Danmark sundere!

Vi tror på, at musikken er vejen frem, hvis vi skal have en mere aktiv hverdag og en sundere livsstil. Derfor tilbyder vi en række forskellige trådløse høretelefoner, så du kan få musikken helt ind under huden – selv når du styrketræner, løber eller laver andre aktiviteter.

Hos sports-headset.dk tilbyder vi forskellige typer af trådløse høretelefoner og tilbehør til sports- eller motionsbrug. Vi forhandler kun produkter med lyd af høj kvalitet og der er designet til at sidde komfortabelt i øret. Se vores udvalg af trådløse høretelefoner og tilbehør.

Selvom vi fokuserer meget på, at musikken kan motivere dig til blive mere aktiv, kan vores trådløse høretelefoner naturligvis også bruges i hverdagen. Det vil sige at du stadig mulighed for at lytte til en lydbog i toget, høre podcasts mens du støvsuger eller har brug for fokus til arbejdet eller skoleopgaven – sundhed er mere end blot motion.

Hurtig og sikker levering

Sports-headset.dk har kontor og lager centralt i Århus, hvorfra vi selv håndterer alle ordrer – på den måde ved vi, at tingene bliver gjort ordentligt. Vi har kundens ønsker i fokus, så vi er glade for at håndtere vores ordrer selv. Det er samtidig din garanti for, at netop din ordre bliver håndteret sikkert og hurtigt.

Alle vores pakker sendes med PostNord. Du kan læse mere om vores leveringstider og fragtpriser her

Certifikater

CSR mærket Sports-headset - Fit 400x400 Miljøvenlig pakning mærket Sports-headset - Fit 400x400 Godkendt webshop mærket Sports-headset - Fit 400x400Pricerunner-købsgaranti - Fit 400x400

Kontakt os: 

Mail: Kontakt@sports-headset.dk
Adresse: Nørre Allé 33 st 4, 8000 Aarhus C

Ingen varer
Har du en rabatkode?
Subtotal
0 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Indkøbskurv