Abingo - Noise Cancelling headset

Rabat 33%
Top model
Udsolgt

Abingo - Noise Cancelling headset

999,- DKK 1.499,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Trådløse høretelefoner med Noise Cancelling

Abingo er vores nyeste og mest advancerede headset. Høretelefonerne er "Over ear", hvilket betyder at dine ører er helt dækket ind og er med til at styrke lydkvaliteten. Headsettet er udstyret med ANC (Active noice cancelling), som gør, at du kan udelukke alt støj når funktionen er slået til. På højre side af høretelefonerne finder du knappen, hvor du kan vælge om funktionen skal være slået til eller fra. Dette gør høretelefonerne utroligt behagelige at have på, hvis du skal bruge musik eller lydbog til at slappe helt af eller for at koncentrere dig. 

Abingo høretelefonerne er den forbedrede udgave af vores Fingertime høretelefoner. Forskellen på disse to modeller er at Abingo er større og har forbedret Noise cancelling funktion. Disse lækre hørebøffer formår at lukke næsten al baggrundsstøj ude, så du kan nyde lyden af hvad der er i dine øre. 

Høretelefonerne har en spilletid på op til 30 timer, på lav lydstyrke og op til 20 timer på høj lydstyrke. Herefter skal headsettet oplades med et USB-C kabel, som medfølger i pakken. Opladningen af høretelefonerne tager ca. 3 timer for en fuld opladningen. Bluetooth høretelefonerne forbindes super let til både smartphones, tables eller computere, eller andre enheder med bluetooth.

Fordelen ved vores Abingo Noise Cancelling headset er at de både er sved- og vandafvisende, så de kan bruges til løb i regnvejr, eller en hård træning i fitnesscenteret. 

 

Fordele ved ANC høretelefoner

  • Styr musikken og lydstyken på siden af høretelefonerne 

  • Batteritid på op til 30 timer

  • Blokerer støj med indbygget noise cancelling

  • Vand- og svedafvisende (IPX-4)

  • Kan bruges til både sport, træning og hverdagsbrug

 

Trådløse over ear høretelefoner

Abingo's Noise cancelling hovedtelefoner er designet til at have ørene helt dækket i headsettet, og derfor kalder vi det "over ear". På den måde sørger du for at de altid sidder behageligt og ikke falder af under sport eller træning. Puderne på headsettet er lavet i et utroligt blødt materiale med en indbygget skumkant, så du er sikker på ikke at blive generet af at bruge dem i lang tid. De er derfor helt perfekte til trænings høretelefoner eller som sports høretelefoner. De kan selvfølgelig også bruges både i hverdagen eller til arbejde. Uanset hvilken situation du kan forestille dig med lyd i ørene, så er Abingo til dig der elsker kvalitet.