COVID-19: Vi har stadig dag til dag levering & hurtig support

Sportsbuddy Wave W1

Udsolgt

Sportsbuddy Wave W1

  • Dyb bas og fantastisk lyd
  • Virker med alle bluetooth enheder
  • 10 timers spilletid 

799,- DKK

Få besked når varen kommer på lager

Populært headset med fantastisk lydkvalitet og pasform

Slip for generende ledninger på dine løbeture og i fitnesscenteret. Headsettet vil med sin smarte pasform sidde stabilt på dine ører, og ikke rykke sig – uanset hvor meget du bevæger dig. Du skal blot nyde den fantastiske lydkvalitet, der med sin dybe bas vil motivere dig under din træning eller løbetur. 

Tag dig ikke af regn eller sved

Normalt er vand og sved ikke godt i kombination med elektronisk udstyr – men Sportsbuddy Wave W1 har en IPX7 godkendelse. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om sved eller vand, når du bruger dine hovedtelefoner. Ørepuderne er desuden lavet i lækkert proteinlæder, som gør dem ekstra komfortable.

Det trådløse design gør, at du ikke behøver have din telefon fremme i regnen – den kan pakkes væk i tasken eller en lomme. Ligeledes, behøver du ikke finde din telefon frem hver gang du skal skal skifte sang eller har lyst til lidt højere musik. Der er indbyggede knapper på siden af ørekoppen, hvor du kan justere lydstyrke og skifte til forrige eller næste sang.

Blandt de knapper, sidder der også en knap, hvor du kan besvare opkald. På den måde, kan du tage et telefonopkald uden at have telefonen fremme – og bruge den indbyggede mikrofon til at kommunikere med personen i den anden ende! Det gør dette sports-headset mere alsidigt, da du kan bruge det i andre anledninger end blot sport og motion.

Tilslut Wave W1 til alle enheder

Da dette er trådløse hovedtelefoner, har de ingen ledning. Det betyder, at de skal tilsluttes på anden vis. Det klares let ved hjælp af Bluetooth, som giver en sikker forbindelse mellem din enhed og Wave W1. De kan tilsluttes alle enheder, der er Bluetooth kompatible. I dag har stort set alle enheder mulighed for dette – både smartphones eller telefoner, tablets og computere.

Når høretelefonerne er tilsluttet via. Bluetooth, er du klar til at afspille al den lyd du måtte ønske. Det gælder både podcasts, lydbøger eller musik. Når det indbyggede batteri er fladt, genoplades de nemt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Det indbyggede batteri holder strøm i op til 10 timer – og genoplades hurtigt på ca. 1,5 time.

Fordele

  • Fantastisk HD-stereo-lydkvalitet
  • Svedafvisende og vandtæt
  • Lang batterilevetid på 10 timer

Sportsbuddy Wave W1 er det perfekte valg, til dig, der gerne vil have god lyd og samtidig ønsker et flot og stilrent design. Vi tilbyder disse trådløse hovedtelefoner i to forskellige farvekombinationer.